Monday, June 29, 2009

err DARN it mann,!

WTHELL?!!!!okayokay, i may got crush on him , but, just on THAT DAY okay?THAT DAY!
whoaaa, im not blogging yesterday. so, ill tell ya all, what happened yesterday..
lets start with saturday first..
woke up in the morning,go to school.tht day ada OPEN DAY.andand my mum would never ever go to school,signing the record book,ask the tchr bout mee.ahh IT WILL NEVER HAPPEN, yeah , i told you so.yeayy mee. my resultssssssss was shitt!ahaa, YOU SHOULD DESERVE IT,MORONE!
i went bck home with sharifafafafa.go to KD9,wehooo.met the tchrs , salam salam sumee.lepaklepak
tht dayy ada fiesta thingy at smk4.and i dont sure it was BLOODYHELLBORED there,so id better sleep in my room and dreaming bout YOUU<3 style="color: rgb(51, 204, 0);">ONLINEONLINEONLINE,homeworkkk ohh homework, why did you exist on earth huhh?i knoww,the tchrs gave us all the stupid thingggs(hmeworks) just to make us a better person for futuree. butt apa hasilnyaaa?HAHAH, ramai jugak org the night,chattin with STUPIDOezlan.he was really freakin annoyin.kalau tk cri psl ngan aku sehari tk sah.sheesh!

nothing interesting todayy. just like a BOHORING day!ustaz not came in today.but he will relief his period tmrrw and SHIT!tmrw supposed to hv no agama!but cikgu rasiydi nk masuk sbb nak explain tht percentage blablablaaa tuh!haishooo~~

i guess its over now,
-shamimy shokri-

Friday, April 24, 2009

marching babyy :)

today ada thats unit beruniform thingy . at first i wanna skip that but dad got any other events so better i go to school . ada DANIAL :D and yeah marching marching . mula2 ada test what test tah laa . and yeah i got 35/60 :) ok lah tu kann? test tu mcm agak susah laa . bila recess , ada lah one kakak f2 ni . apa nama dia pun aku taktau la . but she knows my name . abnormal (: masa tgh queue nak buys sth she said ' Shamimy, tu Danial Hazuki' and i was like 'Whatthehell wei?' while keep grinning around pasal Danial tu laa . haihss . 'fyi people, i just anggap danial tu mcm abang angkat i sendiri lah' but my feelings toward him still cant change (: then, after bought the currypuff me and farah we went searching for place to seat . andand i saw Johan! wtf?!! bengang gila sial! aku cam hot gila at that time . yg nak pegi cari tempat duduk jadi takjadi! isyy johan punya pasal laa ni! finally, i got the place! we seat and borakborak till 9.50 . then go back to hall ada marching :) the best part ever . ahahh . marching tgh panas . luckily i ve wore sunblock so agak2 risk untuk kena sunburn tu cam takde laa teruk sangat heheh :D saya takmahu jadi hitam again macam semasa saya di primary school dahulu :) marching till sweating mcm mandi doe! basah gila aaa . baru sikit je en sha? masuk krs kena kuat laah . shar,nad,tasyy,farah semua merungut . hahah . me? i chill je :) but right now tgh sakit kaki laah . tapi takpe nak jumpa danial punya pasal kan? heheh
marching till 11.35 . lebih masa ohh . then tasyy ajak pegi canteen and i agree but malas lah pulak then pegi laa pondok but tasyy nak gi canteen jugak and dad pun tak sampai lagi so pegi je lah . otw nak gi canteen jumpa Fan :) tasya's boyfiee . ya Allah tak handsome rupanya . tasya pulak malu2 cat pulakk. haiyyo me and farah actly wanna leave them so then boleh la date together but tasya marah so teman je laa . sampai canteen tasya nk bli air . dia suruh aku beli?!!! boyfriend ada bukan nak suruh kan?! then aku ckp suruh laa ur Fan tuh! then dia kasi duit kat fan but fan nak blanja . Baik nya boyfriend . boyfriend aku dulu takde pun nak blanje! then tasya nak balik but fan ckp chill aa dulu en but tasya refused dia nak balik jugak so terpaksa laah . fan kejar dia sihhh! romantic sial! bila fan jumpa johan tasya and me ktorg lari . hahah deserve u fan!
dia kejar smpai tasya balik ohhh! lucky tasya dpt bf camtuhh!

yesterday happy gila doe! wee~~ chat ngan Danial! dah suka balik nampaknyaaa

ok thats all for today

oh's and eh'h
sha shokri

Thursday, April 23, 2009


well feel so long since i haven't blogging . bukan rindu tapii ntah laa . nak luahkan perasaan! well , i currently dont have anyone who'd really special to me. wee~ me and haris, we had broke up since last 2 weeks . and yeah i do have a new crush ; Danial Hazuki . at first farah introduced him to me and i said 'handsome jugaklah mamat tu' 'kau jangan nak rampas oke!' ' ok ok' andd yeah few weeks lps tu farah got a new crush : Syarifuddin kot? but syudai lah for sure . i dont really remember his full names . butbut Dan moreee better than him doe! at that time i still ngan haris but i dont really comfort with our relationship . dia cam really serious . and well like ya all know me i dont really serious at any thing . even its an URGENT things . :DD ive fell into Dan when im still with myboyfiee . kerja gila aa weii . 'Dear Haris Razak, im sorry for just playing around with ur feelings . I do love u actually but idk whyyy' andand back to Dan , i heard kak lisa got crush with Dan and Dan too . imma bit dissapointed laa actually . like i dont know who should i love now.. 'alah takpe lah sha baru form 1 je, takde boyfriend lagi bagus' yeayea i know that tapi bosan lah takde boyfriend . ummm , good bye Danial Hazuki , im not going to love you again and again . ill pray for you and kak lisa's happiness . :) in the hard way im letting you go away from my heart .
huhu nak tak how me and haris broke up? ~~ im not a good girlfriend actually . nak suruh org dengar ckp aku je . haihs apa nak jadi lah sha? sensitive je keje . like he really exhausted takbole ke nak faham dia kan kan kan ? ala whatever lah things happened bukan boleh change anything pun kan . so redha je la .
and today, got thats nasyid thingy . im participated actually but i absent yesterday bcs of GASTRIK. (i tell you bapak sakit aah weii . sampai aku nangis nangis :DDD) so im out from nasyid . :)) nasyid was damn bored but quite fun sbb dapat skip class . yesterday pegi OU ngan mommy and baby . beli baju kat forever 21 . :) satu je sbb mommy nak rush . but nevermind lah esok nak shopping lagi . skip koko :) umm nak blog apa lagi eh? lalalalalalala boring aa . nak boyfriendddd?!! mana boyfriend aku?!!! 'remember sha, no more dan ok?!!dan tu kak alisa punya' ' ok ok, im trying . and pray for me' (: . lama lah takchat ngan haider . rindu aa plak .

pakcik muhammad ! said:
aku layan kau nnti
shaaa, said:
pakcik muhammad ! said:
aku nk makan
shaaa, said:
umm okay
pakcik muhammad ! said:
and ckp dgn haris
and tgk bola
and aku tk tau
shaaa, said:
bye pakcik ku yg tersayang!

i miss you lah pakcik :)

bbye, gtg

oh's and eh's

Saturday, April 4, 2009


im gonna losing two of myfriends. yaa both of them are really my bestbestbestbest friends. they're really understanding me. but just in a day im gonna losing them.seriouslyy im not tough enough to face this.whats my fault mann?seriously idont even realize whats my fault?ok fine! i know im SELFISH! but i got many friends to hang with.if taklayan merajuk laa . uhh apa ni? can you please understand me like u did bfre???u knw wht, yesterday since i woke up frm sleep i ddnt take any food yet until i went bck home about 3sumtin baru makan!kat skola tu dahla panas . takkan nak layan kau sorang je babe? please la faham! and if pasal i ddnt gv u seat nxt to me. that one i just joking around but u, u take it seriously. i know u're badmood at tht time bcs UR AKMAL not attending the sports day kan? ahh wake up babe, wake up! u kena sedar! not to say bad thing but izzat! he's good enough for you what! dah ada depan mata taknak pulak kan? ahh seriously laa I WANT MY OLD TASYA! NOT THIS TASYA! like hating ppl, curse everyone,swearing all the time! apa ni? fine if u said u learned all such the things from me! okayokay whatever it is. u're still my bestbestbest friend!i love you! and ill never forget u even we're a thousand miles apart ! remember that!
andd izzat! you've changed a lottt! u're willing to sacrifice not to be friend with me anymore bcs u knows tasya hate u and u're afraid that if i be friend with u then tasya will hate me foreverrrr . :(( uhh im not tough to hear that goddd!

i hope tasya would tell me whats my fault. and who knows may be i can change?yeah not to be SELFISH againn. and fine. to the ppl who really dnt like my attitude; ill change babe! what i need now is, time! the time fr me to change! dont worry, ill change somehow and someday!insyaAllah..

with all the sadness, i wrote it down,

Friday, April 3, 2009


today was pretty good.gather with all the girls was fun since they're my new girlfriendssss!yaa welcome to the club babyy!well now maybe u're happy be friend with me but soon idts bcs IM NOT A GOOD FRIEND!hell yeah, theres someone said im not a good friend!fine, im not good enough for u then find someone else who are moooooore perfect than me!im not good enough! i cant take care of u!im not smart enough and i know that! u dont hv to tell me pun i tau laa! uhh, if u dont like my attitude then talk to me nicely! maybe i can change! ya i can change!not talk bad things about me to someone else!i really cant accept that!u're my friend and we seat next to each other but yesterday u're trying to escape from me rite?u go to anis and gang and do ur work there!fine maybe i cant treat u well like they treat u!u know what, i never care about you! and if u said me and mybabes, we like talking about guys? ahh my like la! if u said me and mybabes yg buat ur exam's result teruk! THAT ONE I REALLY CANT ACCEPT! IF I BLAME U ABOUT MY EXAM'S RESULT THEN U MUST GOING MAD RITE!AND YEAH I DID SO!I'LL TAKE THAT WORD SEBAGAI CABARAN!AND ONE DAY ILL PROOF IT TO U! AKU CAKAP PASAL LAKI PUN EXAM'S RESULT AKU STILL BAGUS AA! KAU IGT KAU PANDAI SGT? PEGI MATI LA WEI!KAU NAK KAWAN NGAN ORG BAGUS JE EN?AKU TAU AA KAU KWN NGAN AKU NAK TUMPANG GLAM JE AN?AHHH FORGET IT!IF AKU DGR KAU CKP PAPE BLAKANG AKU LAGI.SUMPAH AKU TAKLAYAN KAU LAGI!FORGOD'S SAKE!

after school me,nas,lia,farah and others plan nak gi kfc! gi makanmakan and takephotos.makan kenyang gila! after makanmakan gi toilet takephotos!hahaha. me and alia masuk toilet and snapsnap .

thats all for today,

Monday, March 16, 2009

holiday peeps (:

heyhey.happy holiday ppl! (: yay!the holidays is going to start~~wth?going to start? bodo kau shamimy.dah start aa! anddd life like a prisoner starting too! uhuh! todayy bapak boring sial kalau tak boring aku takkan post blog! countdown for wednesday,,bebas dari kebosanan yg cam babi buduh!aku bosan aku bosan aku bosan!ahhhhh, takde sape kesah an kalau aku bosan!lalalala,peduli ape aku . ahaaaa!betina tuuu pukimak lancau babi tol aaa! nak kacau kacau plak! memang sial lah kau betina! die aku punye!dont get it? oww ke kau nak aku pegi kat muke kau then slap sejuta kali? aaaa stop it lah shamimy! ok ok aku stop ! kalau aku tak stop kau nak kasi ape????? taik kau yg baru kluar! ahhhhhhhh bodo kau shamimy . cakap tak senonoh!
weyyyyy aku bosan aku bosan aku bosan aku bosan!!!!!!!! bapakkkk ah takde sorang pon nak layan aku! memang sial la korang! b to the o to the r to the e to the dddddddddddd! last day school memang bapak boring ah , ceramah je! fatin sharktale babi bodoh tu ponn duhh tau la penceramah tu pakcik kauu tapi takyah aa nak declare sedunia yg die pakcik kau . kalau pakcik kau tu hensem tak pe gak aah tapi ni agak agak aa sket . dah tue do!

pada abad ini sumpah aku bosan bosan bosan . ehh dah berjuta kali aku cakap enn? ahhhhh,peduli ape!blog aku ennnn!ikut aku aa nak tulis ape!!!!!
ahhhhhhhhhhh, aku mencarut kang baru satu dunia nak dengar yang aku ni bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaa,matimatimati! baik aku mati aaa lagi bagus!!


Wednesday, March 11, 2009

yayyy siput pigg

exaam dah habis!!!yeaaah!result aku mesti teruk gila babi punyaa lah!takstudy punya pasal!haihs tu laa bengong lah kaw shamimy!!ahhh,lantak aku lah.hidup aku!ckg bukannye bunuh aku pon kalau takdapat A.kankankan?hri ni result spm kluaa.and makhluk makhluk candidates spm last yr pon buang mase kat skola amik result! bangla handsome takde ohh!yg ade afro jee!hahah sumpah gila babi buruk doh!last paper habis kul 12.20 (mengikut jam klas abu bakar yg dicepatkan) cikgu sejarah gila puki baik sialll!die kasi balik awal!owyeaaah dapat usha husband aku yg ke10!impian aku tercapai laah cibai!!aku jumpa haris tadiii!for the first time!lalalala,aku bangga!!yeaaaa!next week school holiday,ahhhhh kebosanan datang kembali!momy said we're going to penang!agaaaaaain!!!!!!haiyya takde tempat lain ke!asyik asyik penang. asyik asyik penang!pening tau takkk.dahla kat sana bosan gila babi!mall punyaaa la jauh!10 batu dari rumah aku!sume pegi vacation,aku pon nak pegi jugaaaak tpi taknak kat penang tuh.
tadi gempaaak lah,aku jumpa boyfriendsss lama aku!!oh yaaa,HAPPY BELATED BIRTHDAY IZZAT!present aku dah kasi!kau simpan taww!special punya present tuu!najmi pendek!yaaa najmi pendek!aku tinggi sikit ;) yeah aku sayang kauuu!kau pemaluuu!ahahah!guess whaaaat ppl?haris rizal pemalu!!

aku takmandi lagi laaa
update later sayanggg

Friday, February 20, 2009


this week penat gile nak mati
hari2 lrs lrs and lrs!!!!!!!!!!
nak tercabut kaki akuw weh
tapi best gak dow
dpt usha kekasih

lagi satuu
homework banyak gile nak mati
aku taksiap

klab comp!!
bosan gile babi weh
kene lukis logo tah pape ah
aku lukis gmbr pakwe aku je

kene main tgh panas!!
hitamlaa akuw
mcm kene sunburm

eh eh
i gtg

Wednesday, February 18, 2009

hari sedih seduniaaaa

jgn tinggal shamimy
syg tasha nak mati
almost everything we do together
shopping,hangout,menggila,memekak,share secret,main bowling,swimming,tgk movie,we sang a song together,cheating sama2
taktaulaa bende tu kte bole wat sama2 lagi ke tak
:( :( :( :(
shamimy syg tashaaaa
im gonna miss you like hell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jgn pegiiiiiiiiii
im begging u
takyah pegi takyah pegi
tasha tau kan yg ktorg akan sedih nak mati bile tasha takde
pls tashaaaaaaaa

Monday, February 16, 2009


huh it hv sooo long i hvnt blogging
taksempat weh
h/w banyakkk
valentines dayy
ramai tanye aku dpt ape...
aku dpt ape ah??
secret bbyy
and hell yeahh
evrybdy hoping the best for their relationship ryte?
and me too!!
hope no clashes and such tht in our relationship!
it hv been a month kot
we ve shared our love together
soo takkan nak end up cam tu je enn
im afraid losing youu
pls dont dump me like the others do!!
i love you


got to go
shamimy ;)

Thursday, January 22, 2009


can somebody help me pls...i need somebody to help me out!! im really sick enough loving him!!
he doesnt even love me!!!huh!!all such a fake words!!ok ok..start from now,im gonna forget him!!
blabla..bodoh!!shamimy bodoh kan??hishhh..apesal aku suke die hah???eiiii taksuke taksuke!!
aku kene blajar!!!takleh main2!!!kan kan??
to all mybuddies :aku takske die dah weyy..taubat dohh.aku taknak ske sape2..seksa wey!!!!!
aku taubat sepuluh kali!!!!aku taknak!!kau takcaye??hah!!!sudah la!!!aku dah penat ckp kat korang!!cam bangang je kalau aku ckp kat korang!!
sape nk dgr aku ckp??
sharifah taknak dgr ponn..sedihh
tasha pon sama!!
tasya??die ngan izzat!!hishh
takde org nk dgr aku bebel hari2 dohh!!kesian aku...kau pulak ngan aweks kauuuu!!!!!
sedih aku :( aku keseorangan..sume takdengar aku..:((

ceritakisahhidupkami dah tamat!!!!!
aku menciiii
takde sape yg boleh wat aku happy!!!!
im sick off!!!
just enough making me hurt!!!
imissyou imissyou..

Monday, January 19, 2009

aku suke kau wehh!!

weh..weh..asal kau baik ah??kau wat baik2 ngan aku enn..see!!aku dh terpikat wey..kau enn betul2 laki idaman aku weyyy!!!kau enn dah la pandai..cute,baikk,dann kau takshow off...takmacam laki off tahap mangkok wey!!kau betul2 dah curik hati aku!!cehh haha cam ape je ayt..haha gile dohh aku..pastu enn..kau takcurang..haha ye la far so good aku taknampak kau curang agi..tapi en kalau aku nmpk kau curang,,,,memang kepala kau kene penggal nyeee!!!
antara sebab2 aku suke kau weyy:
kau baik ngan aku..
kau slalu layan aku
kau cute =)
then,walaupon kau kaye tapi kau takshow off
kau hensem (walaupon org lain ckp kau hodoh tapi bagi aku still hensem)
kau everything bagi aku!!
and the last one...
u make me love u!!!!!
yeah really love u..
kau takcaye???
kau tanyelah hati aku!!
mesti hati aku ckp ye punye..

k.lah ni je yg aku nk ckp kt kau...
yg lain aku ckp kat kau sndiri je lah ok?

sincerely wrote by,
Shamimy Shokri

*dedicated to him!!kau bacelah weyy..

Friday, January 16, 2009


wahhh..goodnews weyy.aku takske manusia yg aku ske dulu wehh..haha hidup aku totally bahagia dowh...takde penderitaan..haha cehh ye ye je aku derita ske dia ..well skang aku hidup bahagia,senyum slalu.. ;) tapi satu habit aku yg baru tuh takleh buang ahh...daydreaming..haha.
*cipp,tasha..sory ah weyy aku takdgr korang bebel laah.aku tgh mereleasekan tension aku..haha
kawan2 aku enn semua angau doww..tasha takhabis2 ngan jiman dia tuhh..cipp plak ngan kekasih lama ngan kekasih baru dia tuhh..farra plak ngn madtop tuhh..aku???takde sape2 haha..bajet je tak angau dowh aku nihh..aku biaselaa tahap angau aku dah lepas daa.korangnye turn plak enn.aku phm.aku phm...yess!!aku takde bf aku takde bf...waaaah bahagianya hidup aku takyah nak susah susah ennn..
umm..smalam enn penat gile2 dohh..sbelum lari tu cikgu suroh tunggu kat jalan tu dulu..ya allah weyy panas tahap maksimum dowh.. cikgu tu saje nak wat penderaan...first2 aku jln ngan babes lah enn:tasha,tasya,farra,nadiah,cip..pastu aku farra tasha tasya jalan agak lmbb lah en cip and nadiah ponn dgn ngokknye tinggalkan aku and others..aku tgk tasha ngan farra sembang2 so aku and tasya decidelah nk tinggalkan diorang..then aku tasya lari kedepan...aku tgk farra tasha follow ktorg then aku tasya lari lagii..then bile dah agk2 jauh dari dorang tu ktorg pon jalan je la..
aku tasya jln sambil ckp2 dowhh haha..cip nadiah plak dah jauh kedepan..aku tasya igt nak kejar dorang pastu takdpt..wat malu jee sharifah lari dulu dari aku dowhh haha.well dia kan dah kurus..aku pon coming soon jadi kurus gakk..yg aku pelik enn cikgu tu mcm tau2 je resolution aku nak kurus ohh..aku rase resolution aku dah tercapai laah..aku dah turun 10kg wey...wohoo..kurus wehh haha..
sambung balik ehh...bile dh nk smpai skola tu enn aku rase cam nk merangkak je doee...punyela penat...wey wey aku tak sampai garisan penamat lagi laah.aku taktahan gile !!bile smpai je kt skolah aku tasya terus pegi cari beg..*cari air sebenarnye then smpai kat beg terus capai air..sekali teguk je weyy air aku dah habis...pastu aku lari gi kantin ...kat kantin aku nmpk cip nadiah..dia smpai dulu doh.tak aciii..aku punye laa taklarat enn pastu aku suruh cip belikan air..aku dah dahaga air weyy aku mintak kat fara 1ali..then dia kasi aku milo ais haha lega weyyy..kasi semua lak tuu syukur syukur...then kejap tu farra tasha smpai kat kantin..aku pon pegi la kat diorg.aku tgk diorg cam bengang kat aku wehh..aku tau psl apee psl aku tinggal korang enn??smbung kepada crite..pastu enn milo aku dh siap...aku pon dgn gelojoh mcm takminum setahun minum air akuuu.mcm nk muntahh weyy byk sgt air dlm perot..aku and babes lepak2 kat kantin..baling2 ais kat org haha takde keje ohh...pastu dlm kol 5.30 tu aku lpk kat dewan ckp2 lah enn..then balikkk..
malam tu enn aku tido ngan nyenyak wehh..
ikhlas dari aku,

Friday, January 9, 2009


Who are your top 8?
1.Natasya Rosli
2.Sharifah Ainin Sofia
3.Natasha Firdaus
4.Nadiah Maisarah
5.Farra Aliah
**The Questions**
1)Do you love number 5?
as a friend?yeah.tak salah enn

2)Does number 3 have a boyfriend/girlfriend?
yess.tak caye??haha.

3)Are you dating anyone on your top?
yupp.all of them.i guess.haha

4)how long have you known 8?
3yrs la kot.

5)where did you meet 7?
kat skolah?kan?

6)have you ever kissed 3?
yeah.friendly kiss kan?

7)How you ever hugged 5?
yes yes.haha

8)Have you slept over 2’s house?
insyaAllah.dalam process.haha

9)what do you do when you hang out with 6?

10)Does 1 make you laugh?
yup.a lot!!

11)Have you ever talked to 4 on AIM?

12)Do you go to school with number 2? lah.

13)Do you know 5’s middle name?
binti laah.aiyyo!

14)What is a inside joke between you and number 2?

15)What do you do when you hang out with 5?
kami akan jadi gilaaa XD

16)Would you do anything for 7?

17)Is 3 one of your best friends?

18)What would you change about 1?
nothing kot.everything perfect

19)Has 8 ever thought you anything?
ntah.da lupe ah babe.

20)Does number 6 annoy you?
yup.a lot. ;(

Thursday, January 8, 2009

my guyy?? have been a week i didnt even text him!!oh my god..lamanyaa.semuanya busy pasal homework!!!imisshim!!huaaaaa!!ni semua pasal harislahh!!semua homework aku taksiap lagi!!ishhh..nasib baik tadi ade mase nak siapkan homework sejarah kat skolah..kalau tak mati aku!!!!next monday ade latihan sukan!!!malasnyeee..aku takdapat jumpa dia secara officially lagi lah!!!!!aku nk tgk dia tinggi ke tak.ade lubang idong ke tak.comell ke tak..kan kan!!semua org kate dia dah tinggi..tapi aku tgk aku lagi tinggi!!aku nak jumpa dia!!!!!dah la 2bulan aku taktgk muka dia!!aku dah kene high pressure ohh!!sbb stress sgt!!aku rindu kau la weyyyyyyyyy
syed qusairi???wahhh dia nmpak gila comel kalau senyum!;)tapi bila tgk betul2 tak hensem pulakk!!nanti msti ade yg spread this thing and make it as romour!!bencilahh!!senyumanya membuat ku tergoda!!hahah ceyhh...MAAF EMO SEBENTAR YE!!senyumanyaaaaaaaaaaaaaa
kalah kambingkuhh.dan membuat hatiku luluh tanpa berbicara!!ceyhhhh!!ayat kalah angkasawan doww!dia membuat ku pegun!!dan menambah semangat untuk blajar dalam klas 1abu bakar itu..mase 1st tu takde dia sbbtula aku nak cabut dari klas itu!!tapi pada 2nd itu aku terus takjadi nak cabut sbb aku jmpa dia..nak tau sbb ape dia takdatang mase 1stday??sbb dia tertinggal bas!!!ngok enn
baim???kalau tasha bace nihh msti kepala aku kene penggal punyaa
dia bapak hensem sioddddd!!cair hatiku dan cippkuh itu!!sharifah tu ckp je baim takhensem tapi hensem dowhh!!sharifah kate dia terpikat!!tasha patut bace nihh!!!suara baim tu memang agak kelakar banyaklah sbb mcm spongebob malayversion je suara dia tuh!!TAPI JANGAN SALAH FAHAM.AKU TAKSUKA BAIM!!CUMA CKP DIA HENSEM JEA!!TAKSALAH ENN!!
syamin??haha tu mase aku taksedar diri lah!!tasya nak berkenalan ngan syamin babe!!kat skolah tadi asyik tanye je syamin tu hensem ke.hensem ke!!syamin, u should read this!!!nanti aku wat blinddate utk korang bahaha!!!
johan??tadi aku jumpe awek dia dohh!bukan cun sgt pon!tasha ngan cip lagi cun!!taste johan memang mcm taste pengemis ohh!!haha jahat mulut aku enn!!aku pelik tol!!ramai org kate johan lagi hensem dari haris!eleh tu aku pon tahu!!tapi aku takkesah haris tu hensem ke hodoh ke!!yg aku kesah attitude dia!!walaupon sometimes dia jahat ngan aku tapi aku tak penah kesah!!!aku berperang ngan dia hari2 pon aku takkesah!!sbb??aku dah slalu camtu..aku dah biase ngan bende cam tu!!lagipon bukannya sakit pon!just sakit hati je enn!dulu semua ckp aku cpl ngan johan???ewwww sorry sket!!just main sama2 haritu je pon dikatakan cpl!!bodo ohh!!aku main kejar2 bukannya berkasih la ngokk!!dah la johan tu ske show off!!tau la kaya en tapi nak show off tu lek ahh!!bukannya hotstuff pon!!
nazrin???ya allah sumpah aku tak berminat ngan dia langsung
prangai dia bapak embrassing dow..kalau dia ckp macam ckp ngan org pekak!!gila kuat ohh!!yang aku nak kasi tau korang!!AKU BENCI NAZRIN!!!GILAAAAA
mamat blur??oww man!!haha cip dah jatuh hati kat mamat blur tu oh!!ade satu hari tu enn mamat blur tuh pandang aku pastu aku jeling kat diaaa!!and lps aku jeling tu dia takberani nak pandang aku lagi dowww!!bahahaha..dia igt aku ni sape!!hahahhaahah
alamak!!homework aku taksiap lagi!!!k.lah.aku kene pegi!!!bbye

sincerely wrote by,
Shamimy Shokri ;)

Wednesday, January 7, 2009


snob??!!huh.whtvr!!he think hes hot laaah sangat..aww man,shitt!!nak jadi laki jgnla jual mahal!!cipp kau memalukan doww!!tau takk u jerit ape??!!!i was like huh apela qusairi mende tah tu fikir!!msti dia igt aku suka dia.awww mannnn!!mampuss aku!!and skolahhh??bahasa arab?haha i cant deny..its fucking hard u knw...kene wat essay dlm bahasa arab pulak tuuu.huh.and aku terserempak ngan dia doe!!best gilaa.even skejap pon takpelah enn.and yg paling weird..y everytime i said that i loves haris theyll laugh at me???tell me pls ;) kelakar or wht?idt its a joke!!tak sesuai??hahah memang tak sesuai ponn.then so wht??u jealous kee?for me haris is everything!!and i love him damn fucking much!!1st day of school??its a bit bored..and ye lah!! i thought i can meet him that day..tapi tak!huh wth!!wat test pon takleh focus ohhh!!sharifah?at first dia klas abu bakar but after we checked the list sharifah kene masuk klas 1 amanah..and me??haha mengamuk laah.then cikgu tu pon start cerita pasal kaa this and that blablabla..and cikgu tu ckp bahasa arab gila susah pastu aku and tasha ape lagi sumpah la weyy aku taknak bahasa arab doww..haha mase nak gi surau kecoh suara kitorg je ohh.klakar arrr!!and masa kat surau aku and babes jumpa la gang lama enn so hugging each other la.haha ustazah pon tgk cam ish3 dah form 1 pon cam bdak kecik lagi.tapi sape tak kenal kitorg enn!!eh lupa pulak ustazah tu pon baru je knal kitorng kan!!haha.wat macam skolah sendiri je doe.memang skolah sendiri pon haha.pastu ustazah tu ckp ambik wudhu cpt nak solat dah niee.then kitorg terkejar2 lah.after that kat kantin plak.aku and mybabes gi kantin sama2 and we was shocked tgk queue tu panjang gila.kitorg pon merungut lah.tah pape yg ktorg bebel pon taktau lah.aku dh dpt makanan.aku bli kuey teow and milo ice sbb aku tgk tasya bli tu.then ktorg cari tmpat duduk.and jumpelah enn..aku dh lapar gila nihh so nk makan lah enn aku pon dgn cepat2 sumbat je kuey teow tu dlm mulut sambil tu mata aku ni tcari2 hariskuhh ini.and its frustrating!!takjumpe langsung ohh.punyelah bengang aku nihh.and sambung pasal makan plak..lps aku sumbat kuey teow niii aku rase ya Allah amende nihh.makanan kee??sumpah weyyy taksedap langsung ohh.aku tgk sharifah kasi kat amelia kuey teow akupon cam aiyy aku nk kasi kat sape hah mende nihh.pastu aku pon shakehand je lah ngan amelia and aku kasi je kuey teow tu kat dia.BAHAHA.dia merayu2 ckp aku taknak ah weyyy..pastu aku and cipp ckp mkn je lah doww.pastu dia makan lahhh.tetiba dia ckp YA ALLAH PATUTLAR KORANG KASI KAT AKU TAKSEDAP RUPENYE JAHAT AH KORANG!!pastu aku pon cabut ahh.hahaha.pastu taklame tu loceng pon bunyi then kitorg bpisah semula..keadaan kembali senyap.bak kata pepatah tiada sharifah tiada gunenye hidup!!kat klas bapakk boring siodd cam mangkok je ohh!!aku duk diam je cam org bisu...pastu enn solat asar.aku jumpe balik gang akuuu.then bising baliklah!!lps solat tu ade tazkirah skit..aku pon dgn khusyuk tak khusyuk nye dgr..pastu blablabla habisss..cikgu pon panggil form1 ade assembly!!then turun ahh.blabla kene nyanyi lagu skolahh babe..sedap gila suara akuuuu.korang bayangkan je suara aku..fuyooo sedapnyaa!!haha..then mase balik plak..aku nihh tcari2 kete ayah aku.pastu aku tesalah pandang kot kete dia nihh..and aku tgk laki tu cam kenal je..rupanyaaaa dia haris babe!!!pastu aku pon cam wat bodo je lahh and sambung cari ayah aku..aku ajak ainaa ngan cipp untuk teman cari ayah aku tapi dia kata 'kau nak mati ke shamimy?'pastu aku ckp 'ikut jelah' then aku pon jalan bila aku tgk blakang diorg takde ohh!!aku pon tcari2 ah then aku jumpe tasya ngan tasha.aku pon ajak diorg cari ayah masing2 then dia kat ok ahh...pastu aku pon slamat pulang ke rumah.
then 2nd day pulak...aku pagi dowh so tak dapat la jumpe diaaa..second day tu macam best ah jugakk..mase pukul 1 aku baru klua dari bengkel so aku and farra cpt2 cari haris kat dewan tbuka pastu akhirnyaaaa aku berjumpa ngan diaa!!aku pon tersenyum2 lahh ..farra pulak pegi jerit panggil haris!!aku malu lah doe...aku blaja enn bsemangat jee ceyhh mentang2 baru jumpa hahah..tapi aku taklah gila cam org lainnn..aku waras lagi dongg!!pastu masa pukul 2.30 habis class aku and babes plan nak round kat klas amanah utk spy kekasih kuh..tapi aku tak nampak sbb aku nak menyorok supaya dia taknampak..tapi takpelah sbb sebelum tu dah jumpa!haha gila ohh aku nihh..sampai 2nd day je lah eh aku dh penat dah nihh..k byeee
thx to babes muahh

sincerely from the bottom of my heart,
Shamimy Shokri